Home > Leveranciers

Leveranciers van trapliften

Ben jij op zoek naar een traplift? Dan zal het je vast al opgevallen zijn dat het aanbod erg groot is. Er zijn enorm veel traplift leveranciers te vinden, maar welke zijn nou betrouwbaar? Om je te helpen bij je zoektocht hebben we een aantal betrouwbare traplift leveranciers voor je op een rijtje gezet. Zo weet je meteen waar je precies kunt zoeken, bekijk het aanbod van deze leveranciers en vraag desnoods een offerte op.

Wat al deze leveranciers gemeen hebben, is dat het aanbod voldoet aan de Europese Veiligheidsnormen. Dit is belangrijk, want zo weet je zeker dat je een veilig model koopt welke je volledig kunt vertrouwen. De trapliften hebben een ISO-certificering, dit wil zeggen dat ze voldoen aan de productienormen en dat ze regelmatig worden getest en gecontroleerd. Dit is belangrijk, wanneer dit niet het geval is weet je niet zeker of je een veilige traplift hebt aangeschaft.

De leveranciers

Je kunt een kijkje nemen op de websites van de volgende leveranciers:

  • Handicare
  • Stannah
  • Otolift Trapliften
  • ThyssenKrupp
  • PractiComfort
  • Triwa Trapliften

Natuurlijk zijn er nog meer betrouwbare traplift leveranciers te vinden op het internet, maar deze leveranciers zijn het bekendst en ze hebben dan ook een ruim aanbod. Je kunt trapliften krijgen naar je eigen wensen en eisen, wat vaak belangrijk is voor personen met een lichamelijke beperking. Ook kun je trapliften krijgen welke volledig op maat worden gemaakt. Zo past deze precies in jouw woning.

Traplift bovenaan een trap

Fabrikanten

Fabrikanten

Otolift Trapliften

Otolift is een Nederlands merk met een 100% Nederlands product. Ze zijn het meest succesvol daar hier de meeste trapliften worden verkocht. Ze leveren nieuwe en tweedehands trapliften aan en je kunt alle soorten en maten krijgen die je maar wilt. Verder bieden ze een uitstekende service en een snelle levertijd aan. Ook kun je vrijblijvend een offerte opvragen.

Handicare

Bij Handicare weet je meteen waar je aan toe bent. Je vindt op de homepage alle informatie die je nodig hebt om te weten wat je mogelijkheden zijn en welke service ze leveren. Ze beloven een laagste prijs garantie en het grootste assortiment aan trapliften. Ze hebben voor iedere trap een oplossing en de levertijd is 1 week. Verder bieden ze uitstekende service en garantie op de traplift.

Stannah

Stannah trapliften belooft topkwaliteit voor een leuke prijs. Ze hebben een groot aanbod aan zowel nieuwe als gereviseerde liften, welke allemaal onder garantie vallen. Maatwerk is mogelijk, wat voor trap je ook hebt. De levertijden zijn vanaf 3 dagen en installatie gebeurt binnen een dagdeel. Verder is de servicedienst iedere dag bereikbaar, je kunt ze dus altijd bereiken wanneer dit nodig is.

ThyssenKrupp Homesolutions

Deze leverancier zegt voor te lopen op de markt, en dus zeer innovatieve liften aan te kunnen bieden. Zo hebben zij een ruimtebesparend model welke ervoor zorgt dat de trap en de hal of overloop altijd goed beloopbaar blijven. Ze monteren standaard modellen en maatwerk modellen binnen 4 uur. De levertijd van standaard modellen is een aantal dagen, bij maatwerk moet je rekening houden met 2 tot 3 weken.

PractiComfort

PractiComfort levert trapliften aan van 5 verschillende leveranciers. Je kunt vrijblijvend een aantal offertes opvragen, zo kun je de trapliften en prijzen handig met elkaar vergelijken. Op deze manier heb je dus snel een overzicht van de verschillen tussen de leveranciers, terwijl je contact hebt met een enkele partij. Ze hebben mogelijkheden voor iedere trap en bieden naast trapliften ook huisliften aan.

Triwa Trapliften

Bij Triwa kun je terecht voor gewone trapliften, plateautrapliften en huisliften. De plateautraplift is ideaal voor personen met een rolstoel, hier kun je namelijk met de rolstoel op gaan staan. Via de website kun je meteen de brochure opvragen, wanneer je dit doet krijg je bij voorbaat al 5% korting op een eventuele aankoop. Je kunt trapliften kopen voor ieder soort trap, ook kun je bij deze leverancier trapliften huren.

Onze blogs

Een traplift verwijderen, hoe werkt dat?

Hoe demonteer je een traplift precies? Er komt een tijd dat de traplift niet meer [...]

Lees meer
Hoe kan ik goedkoop een traplift kopen?

Wanneer je op zoek bent naar een traplift, zullen de prijzen van de trapliften je [...]

Lees meer

Vergelijk de beschikbare leveranciers

Welke leverancier je ook kiest, ze beloven allemaal een uitstekende kwaliteit en service. De levertijden zijn gelijkwaardig aan elkaar. Vraag bij een aantal traplift leveranciers een offerte op en vergelijk deze met elkaar. Zo kun jij een keuze maken uit verschillende opties en de leverancier kiezen waar je een goed gevoel bij hebt.